Hírek kategória bejegyzései

Franciaországi Bure-ben értekeztek a GMF tagországok

A Nukleáris Létesítmények körüli Európai Önkormányzatokat tömörítő nemzetközi szervezet (GMF) június 12-én a franciaországi Bure-ben tartotta a soron következő szakmai konferenciáját. A meghívásnak eleget téve – Kisnémedi, Penc, Galgagyörk, Püspökhatvan, Rád, Váchartyán és Váckisújfalu – tagönkormányzatok delegáltjai képviselték az Izotóp … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Franciaországi Bure-ben értekeztek a GMF tagországok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Jóidőben, jóhangulatú Izotóp Információs Nap, Rádon

Az Izotóp Tájékoztató Ellenőrző Társulás (ITET), május 25-én Rádon tartotta ez évi második Izotóp Információs Napját. A rendezvény kapcsolódott a Falunap és Majális eseményhez.

Kategória: Hírek | Jóidőben, jóhangulatú Izotóp Információs Nap, Rádon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Izotóp Információs Nap, Kisnémediben

Az Izotóp Tájékoztató Ellenőrző Társulás (ITET), tagtelepüléseinek önkormányzatai önként vállalt feladata, a Radioaktív Hulladék Feldolgozó és Tároló (RHFT) fióktelephely körzetében élők tájékoztatása, a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. által adott információk felhasználásával.

Kategória: Hírek | Izotóp Információs Nap, Kisnémediben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva